Tort De Ciocolată Germană

Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 546 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale a trei Tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați trei runde de 8 inci sau două runde de 9 inci de hârtie cerată sau hârtie pergament de gătit. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Tăiați gros ciocolata. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ciocolata și apa la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata este complet topită; se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se amestecă; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți 2 căni de zahăr și 1 cană de unt cu un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Așezați un separator de ouă peste un castron mic. Crăpați 1 ou peste separator pentru a separa gălbenușul de alb. Separați încă 3 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Așezați gălbenușurile într-un castron mic. (Salvați albii pentru o altă rețetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
La viteză medie, bateți câte 1 gălbenuș de ou în amestecul de zahăr până se amestecă. La viteză mică, bateți ciocolata topită și 1 linguriță de vanilie. La viteză mică, bateți în 1/2 din amestecul de făină doar până se omogenizează, apoi bateți în 1/2 din zară doar până se omogenizează. Repetați bătaia în amestecul de făină alternativ cu Zara doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
8
Spălați și uscați baterele mixerului. Într-un castron mic, bateți albușurile cu viteză mare până când albușurile bătute formează vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Adăugați albușuri în aluat; pentru a se plia, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a tăia vertical prin aluat, apoi glisați spatula pe fundul vasului și în sus, întorcând aluatul. Rotiți vasul cu 1/4 rotire și repetați această mișcare în jos. Continuați să pliați până când aluatul și albușurile de ou sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
10
Se toarnă aluatul în tigăi; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul din castron, întindeți aluatul uniform în Tigăi și neteziți partea superioară a aluatului. (În cazul în care aluatul nu este împărțit în mod egal, lingura aluat de la o tigaie la alta.) Puneți la frigider aluatul în a treia tigaie dacă nu toate tigăile se vor potrivi în cuptor simultan; coaceți a treia tigaie separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Coaceți tigăi de 8 inci 35 până la 40 de minute, tigăi de 9 inci 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute. Pentru a scoate tortul din tigaie, inversați pe raftul de răcire, apoi inversați partea dreaptă în sus pe al doilea raft de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Separați cele 3 ouă; salvați albușurile pentru o altă rețetă. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați gălbenușurile de ou, 1 cană de zahăr, 1/2 cană de unt, laptele evaporat și 1 linguriță de vanilie până se amestecă bine. Gatiti la foc mediu aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Se răcește aproximativ 30 de minute, bătând ocazional cu o lingură, până când amestecul este răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
14
Așezați 1 strat de tort, rotunjit în jos, pe o farfurie de tort; folosind o spatulă metalică, întindeți 1/3 din umplutură peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Adăugați al doilea strat, cu partea rotunjită în jos; se întinde cu 1/3 din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
16
Adăugați al treilea strat, cu partea rotunjită în sus; se întinde cu umplutura rămasă, lăsând partea tortului neînghețată. Păstrați tortul acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista