Tort De Ciocolată Germană

Tort De Ciocolată Germană
Tort de ciocolata German ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 86 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 546 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zară, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Ciocolată Germană, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați fundul și părțile laterale ale a trei Tigăi rotunde de 8 inci sau 9 inci cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați trei runde de 8 inci sau două runde de 9 inci de hârtie cerată sau hârtie pergament de gătit. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Tăiați gros ciocolata. Într-o cratiță de 1 litru, încălziți ciocolata și apa la foc mic, amestecând frecvent, până când ciocolata este complet topită; se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Între timp, într-un castron mediu, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea până se amestecă; pus deoparte. Într-un alt castron mediu, bateți 2 căni de zahăr și 1 cană de unt cu un mixer electric la viteză medie până când este ușor și pufos; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Așezați un separator de ouă peste un castron mic. Crăpați 1 ou peste separator pentru a separa gălbenușul de alb. Separați încă 3 ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Așezați gălbenușurile într-un castron mic. (Salvați albii pentru o altă rețetă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
La viteză medie, bateți câte 1 gălbenuș de ou în amestecul de zahăr până se amestecă. La viteză mică, bateți ciocolata topită și 1 linguriță de vanilie. La viteză mică, bateți în 1/2 din amestecul de făină doar până se omogenizează, apoi bateți în 1/2 din zară doar până se omogenizează. Repetați bătaia în amestecul de făină alternativ cu Zara doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
8
Spălați și uscați baterele mixerului. Într-un castron mic, bateți albușurile cu viteză mare până când albușurile bătute formează vârfuri rigide atunci când bătăile sunt ridicate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați albușuri în aluat; pentru a se plia, folosiți o spatulă de cauciuc pentru a tăia vertical prin aluat, apoi glisați spatula pe fundul vasului și în sus, întorcând aluatul. Rotiți vasul cu 1/4 rotire și repetați această mișcare în jos. Continuați să pliați până când aluatul și albușurile de ou sunt amestecate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Se toarnă aluatul în tigăi; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui aluatul din castron, întindeți aluatul uniform în Tigăi și neteziți partea superioară a aluatului. (În cazul în care aluatul nu este împărțit în mod egal, lingura aluat de la o tigaie la alta.) Puneți la frigider aluatul în a treia tigaie dacă nu toate tigăile se vor potrivi în cuptor simultan; coaceți a treia tigaie separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Coaceți tigăi de 8 inci 35 până la 40 de minute, tigăi de 9 inci 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Prăjituri răcoroase în tigăi 10 minute. Pentru a scoate tortul din tigaie, inversați pe raftul de răcire, apoi inversați partea dreaptă în sus pe al doilea raft de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
13
Separați cele 3 ouă; salvați albușurile pentru o altă rețetă. Într-o cratiță de 2 litri, amestecați gălbenușurile de ou, 1 cană de zahăr, 1/2 cană de unt, laptele evaporat și 1 linguriță de vanilie până se amestecă bine. Gatiti la foc mediu aproximativ 12 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan. Se răcește aproximativ 30 de minute, bătând ocazional cu o lingură, până când amestecul este răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
14
Așezați 1 strat de tort, rotunjit în jos, pe o farfurie de tort; folosind o spatulă metalică, întindeți 1/3 din umplutură peste strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Adăugați al doilea strat, cu partea rotunjită în jos; se întinde cu 1/3 din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
16
Adăugați al treilea strat, cu partea rotunjită în sus; se întinde cu umplutura rămasă, lăsând partea tortului neînghețată. Păstrați tortul acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista