Tort de ciocolată Double-the-love

Tort de ciocolată Double-the-love
Tortul de ciocolată Double-the-love ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 670 calorii. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 137 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați zară, ciocolată g bars, butoane g bags chocolate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 50 de minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 27%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Ciocolată Cu Dragoste Adevărată, Ciocolata Molton Dragoste Tort, și Tort De Dragoste Cu Ciocolată Cu Cireșe Și Băutură.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Ungeți și căptușiți baza și părțile laterale ale cutiilor de tort adânci, rotunde de 20 cm și 15 cm, cu pergament de copt, asigurându-vă că hârtia vine cu câțiva cm deasupra laturilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
3
Se fierbe fierbătorul. Puneți jumătate de unt și ciocolată într-o tigaie și topiți ușor, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se amestecă jumătate din făină, zahăr, cacao și bicarb cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Bateți 2 ouă și 200 ml lapte de unt împreună. Răsturnați amestecul de ciocolată topită și amestecul de ouă în ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Adăugați 150 ml apă clocotită și bateți totul împreună cu un tel electric până când nu se formează bulgări. Împărțiți între cutii și coaceți timp de 40-45 de minute, schimbând rotund după 30 de minute dacă sunt pe rafturi diferite (cel de 15 cm trebuie făcut după 40 de minute). Pentru a le testa fierte, împingeți o frigăruie și verificați dacă iese curat. Răciți prăjiturile în cutii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Repetați pașii 1 și 2 din nou, astfel încât să ajungeți cu 2 prăjituri x 20cm și 2 prăjituri x 15cm.
8
Topiți ciocolata albă într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Bateți împreună untul și zahărul glazurat, apoi bateți în ciocolata albă. Când prăjiturile sunt reci, împărțiți fiecare în jumătate. Folosiți glazura pentru a vă întoarce împreună, astfel încât să ajungeți cu 2 x prăjituri cu patru straturi. Așezați tortul de 20 cm pe farfuria de servire și întindeți mai multă glazură deasupra. Așezați tortul mai mic deasupra și acoperiți complet cu glazură. Decorați cu butoanele de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Dacă doriți să adăugați câteva flori, alegeți ceva comestibil, cum ar fi trandafirii. Faceți un posy, înfășurați tulpinile într-o hârtie de bucătărie puțin umedă, apoi niște folie alimentară, adăugați o panglică și adăugați la tort în ziua nunții.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tortul de ciocolată. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții25
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista