Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie
Tort de ciocolată cu înghețată de căpșuni și sos de ciocolată dulce-amăruie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 828 calorii, 13g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați smântână, extract de vanillan, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort de brânză cremă cu sos de ciocolată albă de căpșuni, Tort de ciocolată cu sos de căpșuni și frișcă de fasole de vanilie, și Tort De Ciocolată Dulce-Amăruie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325. Unt și făină tigaie metalică de 9x5x3 inci. Cerneti faina, cacao, praful de copt si sarea intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până devine pufos. Adăugați treptat zahăr; bate până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Pâine Pan
Bol
Cuptor
2
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Ouă
3
Adăugați ingrediente uscate în 3 adaosuri, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
4
Transferați aluatul în tigaie. Suprafață netedă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 35 de minute. Se răcește în tigaie pe raft 15 minute. Rulați cuțitul între părțile pan și tort; întoarceți tortul pe raft. Mișto. Înfășurați în folie; lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 1 zi. (Se poate face cu 3 zile înainte. A se păstra învelit în folie la temperatura camerei.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Tăiați tortul de lire în felii groase de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tort De Lire
7
Așezați 1 felie de tort pe fiecare dintre cele 10 farfurii. Lingurați căpșunile îndulcite și lingura de înghețată alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
înghețată
8
Stropiți cu sos de ciocolată dulce-amăruie și serviți.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.