Tort de ciocolată cu unt de arahide pentru unul

Tort de ciocolată cu unt de arahide pentru unul
Reteta Tort de ciocolata cu unt de arahide pentru unul este gata în aproximativ 2 minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. Această rețetă servește 1 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 204 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, înlocuitor de zahăr splenda, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la Food.com are 28 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Tort de ciocolată cu ciocolată cu lapte-glazură de unt de arahide și unt de arahide fragil, Tort de ciocolată cu unt de arahide cu o glazură specială de unt de arahide, și Tort de unt de arahide cu miere de unt cu ciocolată-Streusel cu unt de arahide pentru rețete similare.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling cu un rating de 4.4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții1
Scor De Sănătate8
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista