Tort De Ciocolată Cu Smântână Marca Daisy

Tort De Ciocolată Cu Smântână Marca Daisy
Daisy Brand smântână tort de ciocolată ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 626 calorii, 6g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de ulei vegetal, apă caldă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Ciocolata fără făină a lui Daisy-tort chile, Tort De Ciocolată Cu Smântână, și Tort De Ciocolată Cu Smântână pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi de copt de 8 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare de mixer adăugați ulei vegetal, ou și 2 lingurițe extract de vanilie. Bateți la viteză medie până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Ulei VegetalUlei Vegetal
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Adăugați zahăr brun și zahăr granulat; continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ciocolata topită. Continuați să bateți, răzuind bolul des, până se amestecă bine (1 minut).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Într-un castron mic amestecați făina, 2/3 cană pudră de cacao neîndulcită, bicarbonat de sodiu și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao NeîndulcităPudră De Cacao Neîndulcită
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ciocolată alternativ cu apă, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
7
Adăugați 1 cană smântână; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
8
Se toarnă în tigăi pregătite și se coace până când o scobitoare de lemn introdusă în centrul prăjiturilor iese curată (aproximativ 30 până la 35 de minute).
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
9
Scoateți prăjiturile din cuptor; se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți prăjiturile din tigăi; se răcește complet.
11
Între timp, într-un castron mediu adăugați 1/2 cană de unt înmuiat; bate la viteză mare până devine cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați 2/3 cană de pudră de cacao și 1 linguriță de vanilie; continuați să bateți, răzuind bolul des, până când amestecul este cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
13
Adăugați zahărul pudră, câte 1 cană, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
14
Adăugați laptele și 1/4 cană smântână; continuați să bateți, răzuind bolul des, până când este cremos (1 până la 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
15
Așezați o prăjitură, cu partea plată în sus, pe fundul unei farfurii de servire.
16
Așezați aproximativ 1 cană glazură în centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
17
Se întinde la aproximativ 1/2 inch de marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
18
Așezați al doilea tort, cu partea plată în sus, deasupra primului strat mat. Înghețați părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazură rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
19
Garnisiți dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista