Tort De Ciocolată Cu Rom
Ciocolata Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, amestec de tort de ciocolată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 10 inch.
Așezați nucile tocate în fundul tăvii Bundt.
Cu un mixer electric bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul, 1/2 cană de apă și 1/2 cană de rom la viteză mare timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt pregătită peste vârful nucilor tocate.
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Pentru a face glazura de rom: într-o cratiță combinați untul sau margarina, zahărul, 1/4 cană de rom și 1/4 cană de apă. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Se toarnă imediat peste tortul încă cald.