Tort De Ciocolată Cu Rom

Tort De Ciocolată Cu Rom
Ciocolata Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 559 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, amestec de tort de ciocolată, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare includ Tort de ziua de naștere cu ciocolată: Tort de mâncare al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți o tigaie Bundt de 10 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Așezați nucile tocate în fundul tăvii Bundt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
3
Cu un mixer electric bateți amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, uleiul, 1/2 cană de apă și 1/2 cană de rom la viteză mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Se toarnă aluatul în tigaia Bundt pregătită peste vârful nucilor tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți la 325 grade F (165 grade C) timp de 50 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Pentru a face glazura de rom: într-o cratiță combinați untul sau margarina, zahărul, 1/4 cană de rom și 1/4 cană de apă. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
ApăApă
ROMROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Se toarnă imediat peste tortul încă cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista