Creveți Murați

Creveți Murați
Creveții murați sunt un fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 285 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $5.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână oțet de orez nesezonat, păstăi de cardamom, lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher grosieră, puteți urma acest fel principal cu Granolan dulce sărat și iaurt de nucă de cocos {Sugar Rush Gift Edition # 4} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Creveți Murați A Doua Zi, Creveți Murați, și Creveți Murați pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă oțetul de orez,uleiul de măsline, sucul de lămâie, feliile de lămâie, feliile de ceapă, căței de usturoi, frunzele de dafin, semințele de țelină, semințele de muștar, sarea kosher grosieră și piperul negru într-un castron mare până când sarea se dizolvă. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Kosher GrosierăSare Kosher Grosieră
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri4 Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Oțet De OrezOțet De Orez
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
1
Așezați 8 căni de apăîn oală mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați sare grosieră,frunze de dafin, crenguțe de cimbru, usturoi, boia de ardei, semințe de muștar, ienibahar, semințe de țelină, cardamompode și băț de scorțișoară. Aduceți la fierberecăldură mare. Se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Sare GrosierăSare Grosieră
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
3
Adăugați creveți; amestecațisă se separe. Se fierbe doar până când cojile devin roz, aproximativ 2 minute. Folosind skimmer mare, transferați creveții în strecurătoare pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
4
Foaie de copt cu margine cu stratde cuburi de gheață. Împrăștiați creveții pe gheață să se răceascărapid, aproximativ 5 minute. Peel și deveincreveți, lăsând cozile intacte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Adăugați cojitcreveți la amestecul de decapare; se amestecă pentru a se amesteca.Acoperiți și refrigerați cel puțin 3 oreși până la 6 ore.
6
Folosind lingura cu fante, ridicați crevețiimestec de murături. Aranjați pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Serveștecu pâine crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine CrustăPâine Crustă
1
O masă specială ca astamerită un început plin de bule. Cucreveți, turnați o șampanie crocantă. Ne placefranck Bonville NV Brut s Mcroclection (Franța, 30 USD), care este fructat cu note citrice și minerale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șampanieșampanie
1
Frunzele de dafin proaspete sunt vânduteîn secțiunea de produse a supermarketului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De DafinFrunze Proaspete De Dafin
2
Bon App Ampercoltit

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,cârnați de porc fără învelișcârnați de porc fără înveliș1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)păstăi de cardamompăstăi de cardamom1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)semințe de țelinăsemințe de țelină1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisare kosher grosierăsare kosher grosieră8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPâine crustăPâine crustă12frunze de dafin proaspete, rupte grosierfrunze de dafin proaspete, rupte grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii de usturoi decojite (aproximativ 1 cap mare)felii de usturoi decojite (aproximativ 1 cap mare)1cubeGheațăGheață2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii de lămâie subțiri de hârtiefelii de lămâie subțiri de hârtie2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(iarnă)pentru asezonarea cărniipentru asezonarea cărnii7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripachet sazon cu coriandru si achiotepachet sazon cu coriandru si achiote596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifelii subțiri de ceapă roșiefelii subțiri de ceapă roșie907Nuci de orice fel (tocate)creveți mari nefierți în scoicicreveți mari nefierți în scoici6crenguțe proaspete de cimbrucrenguțe proaspete de cimbru10Frunze de dafin turceștiFrunze de dafin turcești7106 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirioțet de orez nesezonatoțet de orez nesezonat2Ceapa galbena medie, tocatanucșoară măcinată sau proaspăt rasănucșoară măcinată sau proaspăt rasă1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ienibahar întregienibahar întreg1capcap întreg de usturoi necojit, tăiat transversal în jumătatecap întreg de usturoi necojit, tăiat transversal în jumătate

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Santi Sortesele Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista