Bulion bogat de vită cu morcov
Bulion bogat de carne de vită cu morcov ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 499 calorii, 26g de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână cozi de vită scurte, cărnoase, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Încercați Bulion bogat de vită cu morcov, Bulion Bogat De Legume, și Bulion bogat și cremos de Tonkotsu Ramen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 450 F.
Întindeți coaste scurte, cozi, ceapă, țelină și morcov sferturi într-o tigaie mare ignifugă și prăjiți, întorcându-se ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 1 oră.
Înfășurați pătrunjelul, cimbru, frunza de dafin și boabele de piper în pânză de brânză și legați-le într-un pachet cu sfoară pentru a face un buchet garni.
Transferați carnea (cu oase) și legumele prăjite într - o oală de 6 până la 8 litri și adăugați 12 căni de apă, sare și buchet garni. Așezați tigaia de prăjire pe 2 arzătoare, apoi adăugați restul de 2 căni de apă și deglazați tigaia fierbând, amestecând și răzuind bucăți maro, 1 minut.
Adăugați lichid deglazing în oală, apoi aduceți la fierbere, degresând spuma. Reduceți căldura la minim și fierbeți ușor, neacoperit, până când lichidul este redus la aproximativ 5 căni, 7 până la 8 ore.
Se transferă amestecul într-un castron și se răcește complet, neacoperit, aproximativ 1 oră, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Îndepărtați grăsimea. Reîncălziți amestecul în oală curățată la foc moderat până la cald. Aruncați gambele de vită (carne și oase), apoi transferați coastele scurte pe un platou și, când sunt suficient de reci pentru a le manipula, aruncați oasele și grăsimea. Tăiați mărunt coastele scurte și rezervați-le pentru terină. Dacă nu folosiți carne în decurs de 1 oră, răciți, acoperit.
Se toarnă bulion printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-o cratiță de 1 1/2 litru și se îndepărtează orice grăsime rămasă. Aduceți bulionul la foc mic și condimentați cu sare.
Gatiti morcovul taiat cubulete intr-o cratita mica cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Se scurge în sită și se împarte între cupe demitasse, apoi se adaugă bulion.
* Carnea și legumele pot fi răcite în bulion până la 1 zi.* Bulionul poate fi strecurat cu 4 zile înainte și răcit, descoperit, apoi răcit, acoperit. Reîncălziți și condimentați înainte de utilizare. (Răciți morcovul tăiat cubulețe crude într-o pungă de plastic sigilată până când este gata de gătit.)