Suc de sfeclă, morcov și mere cu ghimbir

Suc de sfeclă, morcov și mere cu ghimbir
Sfeclă, morcov și suc de mere cu ghimbir ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica bucata ghimbir, morcovi, sfecla, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Încercați Suc de inimă sănătos și de curățare: sfeclă morcov mere Lime portocaliu suc de ghimbir, Suc fără storcător: suc de ghimbir de sfeclă de morcov de mere, și Suc de sfeclă, morcov și mere cu ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Treceți primele 5 ingrediente printr-un storcător. Se strecoară printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mare. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)1 1/2 Cană De Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă în pahare.
3
Per porție: 63 calorii, 0 g grăsimi, 15 g carbohidrați
4
Bon App Ampercoltit
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista