Tort De Ciocolată Cu Paisprezece Straturi

Tort De Ciocolată Cu Paisprezece Straturi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu paisprezece straturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1308 calorii, 24g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scurtare, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 4 sau 5 - 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, 1/2 cană de unt și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
4
Adăugați făina alternativ cu cele 3 căni de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
5
Se toarnă 1/4 cană de aluat în fiecare tigaie pregătită și se întinde uniform. Va trebui să coaceți straturile în două sau trei loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Coaceți timp de 5 până la 7 minute în cuptorul preîncălzit, doar până când straturile sunt uscate. Nu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță la foc mediu, combinați 3 căni de zahăr, 1 cană de unt, cacao, apă și 2 căni de lapte evaporat. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
GlazuraGlazura
UntUnt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se bate timp de un minut cu un mixer electric. Stivați straturile de tort cu glazură între ele, lăsând glazura să curgă pe părțile laterale ale tortului. Neteziți părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
GlazurăGlazură
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista