Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de ciocolată cu paisprezece straturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1308 calorii, 24g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de scurtare, ouă, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Tortul Dark Knight (Tort Cu Strat Triplu De Ciocolată), Tort de ciocolată cu șase straturi, cu umplutură de Marshmallow prăjită și glazură de ciocolată Maltată, și Tort Brownie de ciocolată cu 4 straturi cu glazură de unt de arahide și Ganache de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați Tigăi rotunde de 4 sau 5 - 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, cremă împreună scurtarea, 1/2 cană de unt și 2 căni de zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Unt
Cremă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine cu fiecare adăugare, apoi amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
4
Adăugați făina alternativ cu cele 3 căni de lapte; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
5
Se toarnă 1/4 cană de aluat în fiecare tigaie pregătită și se întinde uniform. Va trebui să coaceți straturile în două sau trei loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
6
Coaceți timp de 5 până la 7 minute în cuptorul preîncălzit, doar până când straturile sunt uscate. Nu maro.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță la foc mediu, combinați 3 căni de zahăr, 1 cană de unt, cacao, apă și 2 căni de lapte evaporat. Aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent, apoi fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Glazura
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se bate timp de un minut cu un mixer electric. Stivați straturile de tort cu glazură între ele, lăsând glazura să curgă pe părțile laterale ale tortului. Neteziți părțile laterale și partea superioară cu glazura rămasă.