Tort De Ciocolată Cu Migdale De Dovleac
Torta de ciocolată cu migdale de dovleac necesită aproximativ 4 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten servește 20 și costă 51 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 266 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați vanilie, migdale confiate, dovleac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Ciocolată Cu Migdale De Dovleac, Tort De Ciocolată Cu Migdale, și Tort De Ciocolată Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți cu generozitate fundul doar de tigăi rotunde de 2 (9 inci) cu scurtare.
Faceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind apă, unt și ouă și amestecând extract de migdale.
Coaceți conform instrucțiunilor. Se răcește 10 minute; rulați cuțitul în jurul marginii tigăilor pentru a slăbi.
Scoateți prăjiturile din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare răcit, bateți frișca, zahărul pudră, condimentele de plăcintă cu dovleac și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până se formează vârfuri rigide. Îndoiți în dovleac.
Tăiați fiecare tort orizontal pentru a face 2 straturi.
Așezați 1 Strat Inferior, tăiat cu fața în sus, pe farfuria de servire; se acoperă cu o pătrime din amestecul de frișcă. Sus cu un alt strat de tort, tăiat cu fața în jos. Se acoperă cu un sfert din amestecul de frișcă. Repetați cu restul de 2 straturi și amestecul de frișcă.
Se presară cu migdale. Refrigerați 2 ore. Acoperiți și refrigerați orice torte rămasă.