Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată-portocală
Tortul de ciocolată cu glazură de ciocolată-portocală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 396 calorii, 4G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de sare, ulei vegetal, bicarbonat de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu glazură de ciocolată-portocală, Tort nebun de ciocolată-portocală cu glazură portocalie, și Tort de ciocolată cu un bol cu glazură ușoară de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați tava de tort cu diametrul de 9 inci cu laturi înalte de 2 inci cu spray antiaderent. Cerneti faina de toate scopurile, zaharul, faina integrala de grau,pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Grâu
Pudră De Cacao
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
Tigaie
2
Adăugați3 / 4 cană de apă, ulei, concentrat de suc,vanilie și oțet și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Oțet
Suc
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Transferbatter la tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți tortul până când testerul este introdus încentrul iese curat, aproximativ 35 de minute.Tort rece în tigaie pe raft. Tăiați cu grijăîn jurul laturilor tigaiei și scoateți tortul pe platoul de conservare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
1
Așezați bomboana amară tocatăciocolată într-un bol metalic mediu. Set bowlover cratiță de apă abia fierbe.Se amestecă constant până când ciocolata se topeșteși netedă. Transferați cu atenție bolulsuprafața de lucru. Se răcește ciocolata topită latemperatura camerei, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
2
Folosind mixer electric, bate " unt " încastron mare pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați pulberezahăr,1 lingură concentrat de suc, vanilie și sare; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Suc
Sare
4
Adauga2 linguri concentrat de suc; batepână se amestecă. Bate în nectar de agave, atunciciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
0,5 Lingurita Sare
Suc
5
Lăsați să stea 10 minute. Frost topși laturile tortului. Faceți înainte: tortul poate fifăcut cu până la 8 ore înainte. Acoperiți cu cakedome și depozitați la temperatura camerei.
6
* Numită și făină de patiserie din cereale integrale; disponibil la unele supermarketuri și cel multmagazine de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Integrală De Patiserie
7
** Un îndulcitor natural obținut din plantele suculente sapof agave; vândut la somesupermarket-uri și la magazinele de alimente naturale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
îndulcitor Nerafinat
0,5 Lingurita Sare
1
Glazura se întărește rapid, așa că întindeți-o pe tort la scurt timp după ce o faceți.