Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică
Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-Balsamic Swiss Buttercream este un vegetarian desert. O porție conține 4296 calorii, 43G de proteine, și 261g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,58 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic de coacerebuttercreamchocolatedessertroastedstrawberriesswiss bezea, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni, Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.Se amestecă împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Scurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie; bate pe viteza medie a mixerului 2 minute. Se amestecă în apă clocotită (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite