Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică
Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-Balsamic Swiss Buttercream este un vegetarian desert. O porție conține 4296 calorii, 43G de proteine, și 261g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,58 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic de coacerebuttercreamchocolatedessertroastedstrawberriesswiss bezea, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni, Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.Se amestecă împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Hârtie De Orez
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie; bate pe viteza medie a mixerului 2 minute. Se amestecă în apă clocotită (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.