Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică

Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică
Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-Balsamic Swiss Buttercream este un vegetarian desert. O porție conține 4296 calorii, 43G de proteine, și 261g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,58 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic de coacerebuttercreamchocolatedessertroastedstrawberriesswiss bezea, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni, Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.Se amestecă împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)1 1/2 Cană De Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie; bate pe viteza medie a mixerului 2 minute. Se amestecă în apă clocotită (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru ServireLapte Rece, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath BarLapte rece, pentru servireLapte rece, pentru servire2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/2 cană de ovăz (fie rapid, fie obișnuit)1 1/2 cană de ovăz (fie rapid, fie obișnuit)23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)5mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală9inchSe încălzește cuptorul la 350 F. F. grăsime și făină două tigăi rotunde de coptSe încălzește cuptorul la 350 F. F. grăsime și făină două tigăi rotunde de copt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosimebanane, tăiate în felii de 1,2 cm grosime30Coaceți minute sau până când culesul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește completCoaceți minute sau până când culesul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline, pentru stropireulei de măsline, pentru stropire1pinchVârf de sareVârf de sare1Oreos dublu umplut(fie fie obișnuit)(fie fie obișnuit)2creveți și cu veneAdaptat de la lipicios lipicios cremos ChewyAdaptat de la lipicios lipicios cremos Chewy2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăpșuni proaspete (puteți folosi cele congelate)căpșuni proaspete (puteți folosi cele congelate)2creveți și cu veneFried Strawberry-Balsamic Swiss ButtercreamFried Strawberry-Balsamic Swiss Buttercream2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(4 bețe) unt nesărat, tăiat în linguri, la temperatura camerei(4 bețe) unt nesărat, tăiat în linguri, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcacao neîndulcitcacao neîndulcit1Oreos dublu umplut(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)2Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte2creveți și cu veneCoacereoțet ceramicbuttercreamcocolatedesertroastedcăpșuneberingue elvețianăCoacereoțet ceramicbuttercreamcocolatedesertroastedcăpșuneberingue elvețiană2creveți și cu veneHelgaHelga12 lingurițe de pudră de usturoisugersuger1-2 linguri ulei de masline extravirginDe asemenea, vedeți mai multe imagini ale procedurii la fluxul nostru FlickrDe asemenea, vedeți mai multe imagini ale procedurii la fluxul nostru Flickr2012– 2016, Bucataria Gurmanzilor. Toate drepturile rezervate / the Foodies' Kitchen– 2016, Bucataria Gurmanzilor. Toate drepturile rezervate / the Foodies' Kitchen
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista