Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică

Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-cremă de unt Elvețiană balsamică
Tort de ciocolată cu căpșuni prăjite-Balsamic Swiss Buttercream este un vegetarian desert. O porție conține 4296 calorii, 43G de proteine, și 261g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 7,58 USD pe porție. Un amestec de oțet balsamic de coacerebuttercreamchocolatedessertroastedstrawberriesswiss bezea, praf de copt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Cupcakes de ciocolată cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni, Tort de ciocolată umedă cu cremă de unt de bezea elvețiană de ciocolată, și Cupcakes cu căpșuni cu cremă de unt de bezea Elvețiană cu căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.Se amestecă împreună zahărul, făina, cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Adăugați ouă, lapte, ulei și vanilie; bate pe viteza medie a mixerului 2 minute. Se amestecă în apă clocotită (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
4
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când culegerea de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Bar1 1/3 cană melasă1 1/3 cană melasă2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleypulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)5marivioleteviolete2crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)4141 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală9inchSe încălzește cuptorul la 350 F. F. grăsime și făină două tigăi rotunde de coptSe încălzește cuptorul la 350 F. F. grăsime și făină două tigăi rotunde de copt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)30Coaceți minute sau până când culesul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește completCoaceți minute sau până când culesul de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi în rafturi de sârmă. Se răcește complet11 lingură de oregano uscatulei de măsline, pentru stropireulei de măsline, pentru stropire1pinchVârf de sareVârf de sare1Oreos dublu umplut5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite2creveți și cu veneAdaptat de la lipicios lipicios cremos ChewyAdaptat de la lipicios lipicios cremos Chewy2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăpșuni proaspete (puteți folosi cele congelate)căpșuni proaspete (puteți folosi cele congelate)2creveți și cu veneFried Strawberry-Balsamic Swiss ButtercreamFried Strawberry-Balsamic Swiss Buttercream2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)1 mix pentru prăjitură galbenă (cu 2 straturi)454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLO(4 bețe) unt nesărat, tăiat în linguri, la temperatura camerei(4 bețe) unt nesărat, tăiat în linguri, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcacao neîndulcitcacao neîndulcit1Oreos dublu umplut1 pachet (500 g) de mix natural pentru prăjituri1 pachet (500 g) de mix natural pentru prăjituri2Bucăți de caramele Heath Bar1 pachet (500 g) de mix natural pentru prăjituri1 pachet (500 g) de mix natural pentru prăjituri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte2creveți și cu veneCoacereoțet ceramicbuttercreamcocolatedesertroastedcăpșuneberingue elvețianăCoacereoțet ceramicbuttercreamcocolatedesertroastedcăpșuneberingue elvețiană2creveți și cu veneHelgaHelga11 lingură de oregano uscatsugersuger1-2 linguri ulei de masline extravirginDe asemenea, vedeți mai multe imagini ale procedurii la fluxul nostru FlickrDe asemenea, vedeți mai multe imagini ale procedurii la fluxul nostru Flickr2012– 2016, Bucataria Gurmanzilor. Toate drepturile rezervate / the Foodies' Kitchen– 2016, Bucataria Gurmanzilor. Toate drepturile rezervate / the Foodies' Kitchen
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate47
Revista