Tort De Ciocolată Cu Cireșe

Tort De Ciocolată Cu Cireșe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de extract de migdale, pudră de cacao, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Cireșe De Ciocolată, Tort De Cireșe De Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Cireșe.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Ungeți untul cu zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
3
Se amestecă ouăle și extractul de migdale și se bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
OuăOuă
4
Se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Cu mâna, amestecați făina de tort, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De TortFăină De Tort
SareSare
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se combină. Se amestecă umplutura de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu CireșeUmplutură De Plăcintă Cu Cireșe
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă mijloc iese curată. Se răcește și se îngheață cu cremă de unt de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista