Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu ciocolată cu cireșe. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 246 calorii. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de extract de migdale, pudră de cacao, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Cireșe De Ciocolată, Tort De Cireșe De Ciocolată, și Tort De Ciocolată Cu Cireșe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați o tigaie de copt de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Ungeți untul cu zahăr până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Zahăr
3
Se amestecă ouăle și extractul de migdale și se bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Migdale
Ouă
4
Se adaugă pudra de cacao și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
5
Cu mâna, amestecați făina de tort, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Tort
Sare
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și amestecați până se combină. Se amestecă umplutura de plăcintă cu cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură De Plăcintă Cu Cireșe
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă mijloc iese curată. Se răcește și se îngheață cu cremă de unt de ciocolată.