Sos De Caramel Cajeta
Sosul de Caramel Cajeta ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 24 și costă 9 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de unt, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, care este improvizabil. Încercați Cajeta Caramel Fudge, Negrese fără Gluten, acoperite cu Cajeta (Caramel Mexican), și Rulouri De Scorțișoară Cu Sos Cajeta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați zahărul cu 1 cană de apă. Se aduce la fierbere la foc mare, învârtindu-se ocazional pentru a dizolva zahărul.
Odată ce zahărul s-a dizolvat, fierbeți amestecul, învârtindu-se ocazional (nu amestecați), până când are o culoare chihlimbar medie și o consistență asemănătoare mierei (dacă amestecul pare să se rumenească prea repede, reduceți focul la mediu).
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați untul și sarea. Se toarnă încet laptele de capră (amestecul va bule furios) și se amestecă până se omogenizează.
Lăsați să se răcească ușor, apoi lingurați peste înghețată.