Tort de ciocolată cu blat de firimituri Makeover
Prăjitura de ciocolată cu crumb-topped Makeover ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia cu rețete de desert. Această rețetă servește 16. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 226 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită făină, bicarbonat de sodiu, firimituri de biscuiți Graham și lapte de unt. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de 26% , acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cod pesmet de pâine , Tort cald cu pesmet de fructe de pădure și Crostini cu radicchio și prosciutto sărate, acoperiți cu Sapa dulce siropoasă .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bate 1/4 cană unt și zahăr până se sfărâmiciază, aproximativ 2 minute.
Se adauga ouale, pe rand, batand bine dupa fiecare adaugare. Se amestecă sosul de mere și vanilia.
Combinați făinile, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adauga in amestecul de unt alternativ cu zara, batand bine dupa fiecare adaugare.
Transferați la două 9-in. tavi rotunde de copt acoperite cu spray de gătit.
Combinați firimiturile de biscuit Graham, nucile, fulgii de ciocolată și untul rămas. Rupeți în bucăți mici; se presara uniform peste aluat.
Se coace la 375° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Întindeți toppingul bătut între straturi și peste părțile laterale ale tortului, lăsând blatul pesmet la vedere. Pune resturile la frigider.