Tort De Ciocolată Congelată

Tort De Ciocolată Congelată
Prajitura cu ciocolata congelata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 874 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 139 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, prăjituri și înghețată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Ciocolată Congelată, CCC luni: ciocolată bucată Cookie aluat iaurt congelat, și Mușcături De Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată Vegană Congelată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Linie 1 (9-inch) tort pan cu folie de plastic, cu 3 inci overhanging.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă De TortFormă De Tort
3
Întindeți înghețata înmuiată în tigaie căptușită într-un strat neted și uniform. Congelați timp de 3 ore sau până când este înghețat solid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Unt și făină de 2 (10 inci) Tigăi rotunde pentru tort și puse deoparte. Într-un mixer de stand sau cu un mixer de mână, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare de amestecare la viteză medie timp de 2 minute sau până când sunt bine amestecate. Folosind o spatulă, împărțiți aluatul între cele 2 tigăi de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
6
Coaceți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
7
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei tigaie pentru a slăbi prăjiturile și scoateți-le din tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
TigaieTigaie
8
În timp ce prăjiturile se răcesc, încălziți smântâna grea într-o cratiță mică și grea la foc mediu până când clocotește în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați bucăți de ciocolată și amestecați cu un tel până se omogenizează. Se da la frigider aproximativ 30 de minute, pana se raceste si se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
10
Întindeți ganache deasupra și în jurul părților laterale ale ambelor straturi de tort, păstrând straturile separate și nu se potrivesc încă. Puneți la frigider întregul tort timp de 1 oră sau până când ganache este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Așezați 1 strat de tort, cu ganache în sus, pe un platou de servire.
12
Scoateți înghețata din tigaie, îndepărtați folia de plastic și așezați deasupra stratului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
13
Așezați al doilea strat de tort deasupra înghețatei, cu ganache în sus. Congelați până când este gata de servit, dar lăsați să stea la temperatura camerei cu 5 minute înainte de tăiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista