Tort De Ciocolată Congelată
Prajitura cu ciocolata congelata ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă face 12 porții cu 874 calorii, 13g de proteine, și 50g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 139 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână unt, amestec de prăjituri cu mâncare diavolului, prăjituri și înghețată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Tort De Ciocolată Congelată, CCC luni: ciocolată bucată Cookie aluat iaurt congelat, și Mușcături De Aluat De Prăjituri Cu Ciocolată Vegană Congelată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Linie 1 (9-inch) tort pan cu folie de plastic, cu 3 inci overhanging.
Întindeți înghețata înmuiată în tigaie căptușită într-un strat neted și uniform. Congelați timp de 3 ore sau până când este înghețat solid.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Unt și făină de 2 (10 inci) Tigăi rotunde pentru tort și puse deoparte. Într-un mixer de stand sau cu un mixer de mână, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle într-un castron mare de amestecare la viteză medie timp de 2 minute sau până când sunt bine amestecate. Folosind o spatulă, împărțiți aluatul între cele 2 tigăi de tort pregătite.
Coaceți timp de 25 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată.
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi pe o grătar timp de 15 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărei tigaie pentru a slăbi prăjiturile și scoateți-le din tigăi.
În timp ce prăjiturile se răcesc, încălziți smântâna grea într-o cratiță mică și grea la foc mediu până când clocotește în jurul marginilor.
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați bucăți de ciocolată și amestecați cu un tel până se omogenizează. Se da la frigider aproximativ 30 de minute, pana se raceste si se ingroasa usor, amestecand ocazional.
Întindeți ganache deasupra și în jurul părților laterale ale ambelor straturi de tort, păstrând straturile separate și nu se potrivesc încă. Puneți la frigider întregul tort timp de 1 oră sau până când ganache este setat.
Așezați 1 strat de tort, cu ganache în sus, pe un platou de servire.
Scoateți înghețata din tigaie, îndepărtați folia de plastic și așezați deasupra stratului de tort.
Așezați al doilea strat de tort deasupra înghețatei, cu ganache în sus. Congelați până când este gata de servit, dar lăsați să stea la temperatura camerei cu 5 minute înainte de tăiere.