Tort De Ciocolată Bourbon

Tort De Ciocolată Bourbon
Tortul de ciocolată Bourbon necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $1.7 pe portie, veți obține un desert care servește 10. Vă este adus prin simple rețete. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Dacă aveți whisky bourbon, făină, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 514 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Tort cu strat de Bourbon cu Ganache Bourbon și cremă de unt cu ciocolată cu lapte, Tort de crep Bourbon cu Ganache de ciocolată cu caramel Bourbon, și Tort De Ciocolată-Bourbon sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul, pregătiți tigaia bundt: Preîncălziți cuptorul la 325 F. F. Unt și făinați interiorul unei tigaie bundt mari (10 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Topiți ciocolata: topiți ciocolata într-un cuptor cu microunde sau într-un cazan dublu peste apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Lasă să se răcească. Puneți o cană de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Se amestecă pudră de espresso instant, pudră de cacao, apă clocotită, bourbon, sare: puneți pudră de espresso instant (sau cafea instant) și pudră de cacao într-o cană de măsurare de sticlă mare (cel puțin 2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate1/2 Cană Hrană Pentru Copii Cu Prune Uscate
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
5
Adăugați suficientă apă clocotită pentru a ajunge la linia de măsurare de 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
6
Se amestecă până se dizolvă pulberile. Se amestecă bourbonul și sarea. Se lasă deoparte și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Bateți untul, adăugați zahărul, ouăle, vanilia, bicarbonatul de sodiu, ciocolata topită: bateți untul până devine pufos (2-3 minute la maxim folosind un mixer electric).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
8
Adăugați zahăr și bateți un minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
9
Adăugați ouăle pe rând, bătând un minut după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
10
Adăugați extractul de vanilie, bicarbonatul de sodiu și ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
11
Alternați adăugarea amestecului de espresso bourbon cu făină: cu mixerul la cea mai mică viteză, bateți într-o treime din amestecul de cacao espresso bourbon. Când lichidul este absorbit, bateți în jumătate din făină (1 cană). Repetați adăugările, terminând cu amestecul de bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Coaceți: răzuiți aluatul în tigaia bundt pregătită și neteziți blatul.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Se coace la 325 F până când un tester introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 1 oră și 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
14
Se răcește, se presară cu whisky și zahăr pudră: mutați tortul într-un suport. Desfaceți ușor după 15 minute și presărați tortul cu puțin mai mult whisky bourbon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
WhiskyWhisky
15
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de servire.
16
Presărați zahăr pudră printr-o sită de plasă peste tort înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista