Tort De Ciocolată Aurie
Tortul de ciocolată de aur este un desert care servește 16. O porție conține 414 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home necesită nuci pecan, apă, ouă și chipsuri de ciocolată semidulce. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce este destul de rău. Încearcă Tort De Recoltare De Aur, Tort De Caramel Auriu, și Tort De Piersici De Aur pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, amestecul de budincă, ouăle, smântâna, uleiul și apa; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute. Se amestecă bomboane, chipsuri de ciocolată, nuci și nucă de cocos.
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. canelat tub tigaie.
Coaceți la 350 de euro timp de 60-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește în tigaie cu 15 minute înainte de a se scoate pe o grătar pentru a se răci complet. Se răcește înainte de feliere. Praf cu zahăr de cofetari, dacă se dorește.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort de ciocolată. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.