Tort De Cereale Trix
Trix bucral Cake Pops ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 48. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 267 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, cereale, glazură de vanilie betty rich & creamy și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 252 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 24%. Încercați Tort De Cereale Trix, Tort Crunch Cu Cereale Trix, și Tort De Înghețată Trix pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, se sfărâmă tortul; se amestecă glazura până se omogenizează bine. Dați la frigider aproximativ 2 ore sau până când este suficient de ferm pentru a se modela.
Rulați amestecul de tort în bile de 48 (1 1/2 inch); așezați pe foaia de prăjituri. Congelați 1 până la 2 ore sau până când este ferm. Între timp, zdrobiți grosolan cerealele. Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată.
În castron cu microunde de 1 litru, cuptor cu microunde 12 oz din stratul de bomboane descoperit la 1 minut și 30 de secunde; se amestecă. Continuați microundele și amestecați la intervale de 15 secunde până se topește; se amestecă până se omogenizează.
Scoateți o treime din bile din congelator. Folosind 2 furci, înmuiați și rotiți fiecare bilă în acoperire.
Așezați pe o foaie de biscuiți căptușită cu hârtie cerată. Se presară imediat cu cereale zdrobite. Topiți stratul de bomboane rămas în loturi de 12 oz; înmuiați bilele rămase și presărați cu cereale.
Pentru a servi, introduceți cu grijă bețe în bile de tort. Păstrați orice bile de tort rămase în recipient etanș la frigider.