Negru Susan-pere ceai tort ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 300 de calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați făină de migdale, unt, dar pere bosc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Ceai De Susan Negru Și Pere, Susan Negru Tang Yuan (Bile De Orez Cu Susan Negru), și Tort De Șifon Cu Susan Negru.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc.F. Unt o tigaie de pâine de 9x5x3" sau șase tigăi de hârtie sau metal de 4x2x2".
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Cuptor
2
Bateți 1 1/2 căni de făină, următoarele 4 ingrediente și 2 linguri de semințe de susan într-un castron mediu. Măcinați restul de 1/2 cană de semințe de susan în moara de condimente pentru a forma o pastă groasă, aproximativ2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Folosind un mixer electric, bateți 1/2 cană de untși 1 1/3 căni de zahăr într-un castron mare până se combină bine, 2-3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați pasta de susan și bateți, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului, până se omogenizează, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați oul și gălbenușul de ou. Bateți până devine palid și pufos, 3-4 minute. La viteză mică, bateți amestecul de făină în 3 adaosuri, alternând cu zară în 2 adaosuri, începând și terminând cu ingrediente uscate. Aruncați pere cu restul2 linguri de făină într-un castron mic; pliați în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Puneți aluatul în tigaia pregătită; blat neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se presară cu restul de 2 linguri de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
8
Coaceți până când un tester iese curat când este introdus în centru, aproximativ 1 oră 40 de minute pentru pâine mare și 45-55 de minute pentru pâini mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Lăsați să se răcească în tigăi pe un suport de sârmă.