Tort De Ceai Cu Cinci Condimente
Tortul de ceai cu cinci condimente este un lactate gratuit desert. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți o tigaie cu 6 căni și tapetați-o cu hârtie cerată sau pergament.
Cerneti impreuna praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, faina, amestecul de cinci condimente si ghimbirul. Într-un castron mediu, amestecați ceaiul și merele. Într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică, bateți ouăle și zahărul până când sunt foarte ușoare și pufoase. Cu mixerul funcționând la viteză medie, stropiți în ulei și amestecați.
Adăugați 1/3 din ingredientele uscate și 1/3 din amestecul de ceai-mere și amestecați. Repetați încă de două ori, folosind toate ingredientele. Aluatul va fi oarecum subțire.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până când este ferm la atingere și se împarte deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 70 până la 90 de minute. Setați tigaia pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute, apoi întoarceți tortul pe suport, îndepărtați hârtia și lăsați să se răcească.