Tort De Ceai Cu Cinci Condimente

Tort De Ceai Cu Cinci Condimente
Tortul de ceai cu cinci condimente este un lactate gratuit desert. O porție conține 303 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,05 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ghimbir măcinat, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit, Ceai Cu Gheață Thailandeză, și Long Island Iced Tea pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Ungeți o tigaie cu 6 căni și tapetați-o cu hârtie cerată sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cerneti impreuna praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, faina, amestecul de cinci condimente si ghimbirul. Într-un castron mediu, amestecați ceaiul și merele. Într-un mixer prevăzut cu un atașament de măturică, bateți ouăle și zahărul până când sunt foarte ușoare și pufoase. Cu mixerul funcționând la viteză medie, stropiți în ulei și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 1/3 din ingredientele uscate și 1/3 din amestecul de ceai-mere și amestecați. Repetați încă de două ori, folosind toate ingredientele. Aluatul va fi oarecum subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
CeaiCeai
4
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită și se coace până când este ferm la atingere și se împarte deasupra și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 70 până la 90 de minute. Setați tigaia pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească 30 de minute, apoi întoarceți tortul pe suport, îndepărtați hârtia și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista