Tort de catifea roșie de Sud
Southern Red Velvet Cake necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 29 g de grăsimi și un total de 391 de calorii . Pentru 82 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Valentin va fi și mai specială cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână făină, zahăr, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Rețete similare includ Vip Red Velvet Rope Cake , Red Velvet V Cake și Healthy Vegan Red Velvet Brownies .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați trei tigăi rotunde de 10 inci.
Smântână 1/2 cană de shortening, 1 1/2 cană de zahăr alb, ouă, 1 linguriță de extract de vanilie și 1 linguriță de extract cu aromă de unt într-un castron mare. Faceți o pastă de cacao și colorant alimentar într-un castron mic și adăugați la amestecul de scurtare.
Se toarnă 2 1/2 căni de făină alternativ cu zara, amestecând până se încorporează.
Amestecă 1 linguriță de sare, bicarbonat de sodiu și oțet într-un castron mic și, în timp ce gaze, amestecă în aluat; amestecând suficient pentru a se combina uniform.
Turnați aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a le scoate pentru a se răci complet pe un grătar.
Pentru a face glazură: gătiți 3 linguri de făină, 1/2 linguriță de sare și lapte într-o tigaie la foc mic, amestecând continuu, până se îngroașă.
Lasati sa se raceasca complet. Cremă de unt, 1 cană de zahăr și 1/2 cană de shortening într-un castron separat. Se amestecă câte 2 lingurițe de extract de vanilie și extract cu aromă de unt. Apoi adăugați amestecul de făină în bol și smântână împreună. Tort răcit cu îngheț.