Peppermint Red Velvet tort durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 565 calorii, 7g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12 și costă 1,29 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă de la Taste Of Home necesită coacerea cacao, zahăr de cofetărie, ouă și cremă de brânză. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Tort De Mentă De Catifea Roșie, Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă, și Fursecuri de catifea roșie cu mentă cu sărutări de mentă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, cremă de unt și zahăr până când sunt ușoare și pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în smântână, colorant alimentar și oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
3
Combinați făina, coacerea cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; se adaugă la amestecul cremă alternativ cu zeama, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Transferați la două unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Coaceți la 350 de euro timp de 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Pulpe și Picioare De Pui
6
Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate din tigăi în rafturi pentru a se răci complet.
7
Pentru glazură, bateți crema de brânză și untul până se combină. Bate în extract. Adăugați treptat zahărul cofetarilor; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Cafea Fierbinte Tare Caldă
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
8
Întindeți glazura între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Apăsați bomboane zdrobite pe partea de sus și părțile laterale ale tort. Aranjați bomboane întregi în jurul fundului tortului.
Tort de catifea roșie în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.