Tort De Cartofi La Cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați tortul de cartofi coapte. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 591 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, frunzele de mentă, glazura de vanilie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Dacă știam că vii, aș fi făcut o prăjitură cu cartofi dulci, Piei de cartofi dulci de două ori coapte cu Pecan Streusel (caserola individuală de cartofi dulci akan), și Super Bowl Snacks-Uri: Încărcate La Cuptor Cartofi Cartofi Cip Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți trei Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit. Pregătiți amestecurile de tort conform instrucțiunilor; împărțiți aluatul uniform între tigăi și coaceți 30 până la 35 de minute.
Faceți înghețarea "pielii de cartofi": bateți untul și laptele cu un mixer până se omogenizează. Bateți în pudra de cacao. Bateți în zahărul cofetarilor, 1 cană la un moment dat, până când amestecul este la fel de gros ca aluatul de prăjituri. Formați în 2 discuri, înfășurați în plastic și refrigerați.
Nivelați vârfurile cu cupole de 2 prăjituri cu un cuțit zimțat. Stivați prăjiturile plate pe un cerc de carton cu glazură de vanilie între fiecare; folosiți stratul cupolat rămas deasupra. Înghețați 30 de minute.
Tăiați tortul într-o formă de cartof cu un cuțit mic zimțat; rezervați garniturile. Acoperiți tortul cu un strat subțire de glazură de vanilie.
Praf o foaie de hârtie pergament cu pudră de cacao.
Scoateți 1 disc de glazură de ciocolată din frigider și rotiți-l într-un oval de 5 pe 10 inci, praf cu mai multă cacao. Repetați cu celălalt disc de îngheț.
Folosiți pergamentul pentru a apăsa foile de îngheț pe tort așa cum se arată, lăsând câțiva centimetri deasupra neacoperiți. Praf cu mai multă cacao. (Nu vă faceți griji cu privire la modul în care arată fundul tortului-acesta va fi acoperit cu folie.)
Îndoiți ușor glazura deasupra. Zdrobiți aproximativ 1/2 cană din garniturile tortului (Folosiți lumina din interiorul bucăților) și presărați-le deasupra tortului.
Desfaceți bomboanele și cuptorul cu microunde până când sunt moi, dar nu topite, aproximativ 12 secunde. Stivați bomboanele, apoi aplatizați cu degetele. Așezați deasupra tortului.
Când este gata de servit, tăiați frunzele de mentă deasupra tortului. Înfășurați cu grijă jumătatea inferioară a tortului cu o foaie mare de folie.
Fotografie de Andrew Purcell