Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de caramel englez glazurat. Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți făină, bucăți de caramele skor, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ben ' s English Toffee, Toffee Engleză, și Toffee Engleză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și faceți făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci. Bateți albușurile de ou într-un bol mic până se spumează; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați restul de 1 cană de zahăr, făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Lichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ulei, zară și gălbenușuri de ou; bate pana se omogenizeaza. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Așezați un strat de tort pe placa de servire; întindeți toppingul biciuit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
Kilograme De Mure (aproximativ
7
Se presară cu jumătate de bucăți de cafea. Sus cu alt strat. Lingura glazura de ciocolata peste partea de sus a tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
Bucăți De Caramele
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu caramelă rămasă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
1
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de cacao procesată olandeză Hershey într-o cratiță mică. Se amestecă 3 linguri smântână ușoară și 5 linguri unt sau margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Cremă Ușoară
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie