Tort De Caramel Englezesc Glazurat

Tort De Caramel Englezesc Glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de caramel englez glazurat. Această rețetă face 8 porții cu 385 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți făină, bucăți de caramele skor, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Ben ' s English Toffee, Toffee Engleză, și Toffee Engleză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți și faceți făină două tigăi rotunde de copt de 9 inci. Bateți albușurile de ou într-un bol mic până se spumează; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, bătând până se formează vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați restul de 1 cană de zahăr, făină, cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ulei, zară și gălbenușuri de ou; bate pana se omogenizeaza. Îndoiți ușor albușurile de ou în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Se toarnă în tigăi pregătite.
5
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturi de sârmă. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Așezați un strat de tort pe placa de servire; întindeți toppingul biciuit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se presară cu jumătate de bucăți de cafea. Sus cu alt strat. Lingura glazura de ciocolata peste partea de sus a tort, permițând glazura să se scurgă în jos părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
8
Se presară cu caramelă rămasă. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
1
Combinați 1/2 cană de zahăr și 1/4 cană de cacao procesată olandeză Hershey într-o cratiță mică. Se amestecă 3 linguri smântână ușoară și 5 linguri unt sau margarină. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe 1 minut. Se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao Prelucrată OlandezăPudră De Cacao Prelucrată Olandeză
Cremă UșoarăCremă Ușoară
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista