Tort Stout cu sos de Caramel

Tort Stout cu sos de Caramel
Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. O porție conține 740 calorii, 8g de proteine, și 33g de grăsime. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Un amestec de cremă de brânză, bicarbonat de sodiu, praf de espresso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă dulce - tort tare cu sos de Caramel-ale, Tort de ciocolată Bundt cu sos de Caramel Stout – Low Carb, și Ciocolata Stout Caramel Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. reglați rafturile în centrul cuptorului. Pulverizați foarte bine o tigaie de tort Bundt cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Adăugați untul într-o cratiță la foc mediu. Odată ce se fierbe ușor, se amestecă cacao, espresso și bere până se amestecă și untul se topește. Puneți deoparte să se răcească în timp ce pregătiți ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
4
Adăugați zaharurile, ouăle, crema de brânză și vanilia într-un castron mare și bateți împreună folosind un mixer de mână până la pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt împreună într-un bol mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți încet în amestecul de cacao răcit la amestecul de ouă și zahăr. Bateți până se încorporează, apoi adăugați ingredientele uscate în trepte de câte trei și continuați să bateți până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)(Keebler)
7
Adăugați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Lăsați să se răcească complet înainte de a scoate din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Se servește cu sos de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista