Tort de cană cu cremă de căpșuni cu microunde pentru doi
Cuptor cu microunde Strawberry Cream Mug Cake pentru doi ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 680 calorii, 10g de proteine, și 35g de grăsime. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat, căpșuni, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată cu căpșuni în cuptorul cu microunde, Cel " Tort Cu Cană De Ciocolată, și Tort de ciocolată cu microunde cu cremă de unt de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor 2 căni (14 până la 16 oz) cu ulei vegetal folosind un prosop de hârtie.
În castron mediu, puneți amestecul de tort. Cu măturică, bate în ou, 2 linguri de lapte si 1 lingura de ulei. În ceașcă mică, dizolvați 1 lingură de gelatină în apă fierbinte. Bateți în aluat de tort. Împărțiți aluatul uniform între căni, aproximativ 1/2 cană în fiecare cană.
Cani cu microunde la 30 de secunde.
Lăsați să stea 5 secunde. Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde mai mult.
Lăsați să stea 5 secunde. Tortul se face atunci când scobitoarea introdusă în centru iese curată.
Folosind frigarui de bambus sau cuțit ascuțit, trageți ușor mai multe găuri în fiecare tort de cană.
Pentru a face sirop de cremă de căpșuni, într-un castron mic cu microunde, bateți ambele lapte cu biciul pentru a amesteca. Cuptor cu microunde la maxim 30 de secunde sau până la cald. Bateți în 1 lingură de gelatină.
Se toarnă jumătate din siropul de cremă peste fiecare tort.
Lăsați tortul să stea 2 minute sau până când siropul de cremă este absorbit.
Acoperiți fiecare tort cu 1/4 cană de topping bătut; stropiți fiecare cu 1 lingură de sirop de ciocolată.
Încingeți fiecare prăjitură cu 1 căpșună și 2 bețișoare de ciocolată.
Serviți imediat. A se păstra la frigider.