Tort de cafea Streusel Toffee

Tort de cafea Streusel Toffee
Tortul de cafea Toffee Streusel durează aproximativ 50 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine, 10 g de grăsimi și un total de 253 de calorii. Pentru 37 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați bucăți de caramel cu ciocolată cu lapte), zahăr brun, lapte de unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Nu multora le-a plăcut acest mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 12%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu cafea Streusel cu mere (Topping Streusel cu nuci de pecan), Tort Streusel cu prune condimentat cu glazură de caramel și Tort cu cafea Streusel.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele patru ingrediente; se taie in unt pana se sfaramiciaza. Pune deoparte 1/2 cană pentru topping. Se amestecă bicarbonatul de sodiu în amestecul de făină rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Combinați zara, oul și vanilia; se amestecă în amestecul de făină până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
3
Se toarnă într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Adăugați bucățile de caramel în topping-ul de pesmet rezervat; se presara peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De CarameleBucăți De Caramele
5
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a învârti toppingul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Se coace la 350° timp de 30-35 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort cu cafea în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataDesertMic dejun
Revista