Tort De Cafea Streusel Cu Portocale De Migdale
Almond Orange Streusel tort de cafea ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 51 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 371 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de extract de vanillan, făină, zahăr de cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu lămâie Meyer cu Streusel de migdale, Tort De Cafea Orange Streusel, și Tort de cafea smântână-portocală cu Streusel de ciocolată-pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu tub de 9 inci.
Într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, migdalele și făina. Se amestecă untul și 1 linguriță de coajă de portocală și se lasă deoparte.
Într-un castron mediu separat, bateți bine împreună untul și zahărul cu un mixer electric.
Se amestecă ouăle pe rând. Bateți restul de linguriță de coajă de portocală și extract de vanilie.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Cu un mixer electric setat la scăzut, amestecați alternativ în amestec de ouă și 2/3 căni de suc de portocale pentru a face un aluat. Lingurați 1/2 aluatul în tigaia pregătită cu tub de 9 inci. Se acoperă cu 1/2 amestecul de zahăr brun. Se acoperă cu restul de aluat și se acoperă cu amestecul de zahăr brun rămas.
Coaceți 25 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit, până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Întoarceți-vă pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Se amestecă 5 lingurițe de suc de portocale și zahăr de cofetărie într-un castron mic și se folosește pentru a glazura tortul răcit.