Tort De Cafea Pull-Apart
Tort de cafea Pull-Apart ar putea fi doar masa de dimineață pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 53 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, biscuiți cu zară, nuci pecan pentru jardiniere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Tort De Cafea Cu Lămâie, Tort De Cafea Cu Caramel, și Tort De Cafea Cu Parfum De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Biscuiți separați; tăiat în sferturi.
Se amestecă amestecul de budincă uscată, coaja și scorțișoara într-un castron mediu.
Adăugați bucăți de biscuiți în loturi mici; aruncați pentru a acoperi uniform.
Stropiți cu unt; aruncați ușor.
Așezați într-o tigaie rotundă de 9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. Se răcește 5 min.
Scoateți din tigaie în grătar; se răcește 10 min.
Crema de brânză cu microunde se întinde într-un castron mic cu microunde la 15 sec.; se amestecă zahărul și laptele.
Stropiți peste tort; se presara cu nuci.