Tort De Cafea Pecan-Streusel

Tort De Cafea Pecan-Streusel
Tortul de cafea Pecan-Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 337 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 47 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, scorțișoară măcinată, iaurt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară-Pecan, și Tort De Cafea Streusel Cu Pecan De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Combinați zahărul brun,făina și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați unt topit; aruncați cu furculița pentru a amesteca. Folosind vârfurile degetelor, frecați amestecul împreună până se formează bulgări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Se amestecă în nuci pecan. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
1
Poziționați raftul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 350 diametru F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați făina, bakingsoda, nucșoara și sarea într-un castron mediu;bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, untul și vanilia în vas mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
4
Adăugați jumătate din amestecul de făină;bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați iaurt; batedoar până se omogenizează. Bateți în făina rămasăamestec doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
6
Lingură jumătate din aluat în preparattigaie de copt; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Presărați jumătate de streusel uniform peste aluat. Lingura ramanand batut in papusi peste streusel, apoi se intinde uniform cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
8
Presărați streuselul rămas uniform deasupra.
9
Coaceți tortul până când toppingul streusel este maro și testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
10
Tăiați în pătrate și serviți ușor cald sau latemperatura camerei.
11
* Un iaurt gros; vândut la unele supermarketuriși la magazinele de produse alimentare de specialitate și la piețele grecești. Dacă nu este disponibil, lingurați regulat iaurtul în setul de strecurătoare căptușit cu pânză de brânză peste un castron mare. Acoperiți și refrigerațipeste noapte pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista