Tortul de cafea Pecan-Streusel ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 337 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 47 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină universală, scorțișoară măcinată, iaurt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort de cafea streusel cu mere (topping streusel pecan), Tort De Cafea Streusel Cu Scorțișoară-Pecan, și Tort De Cafea Streusel Cu Pecan De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul brun,făina și scorțișoara într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați unt topit; aruncați cu furculița pentru a amesteca. Folosind vârfurile degetelor, frecați amestecul împreună până se formează bulgări mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate Freca
3
Se amestecă în nuci pecan. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
1
Poziționați raftul în centrul cuptoruluiși preîncălziți la 350 diametru F. Unt 9x9x2-inch tigaie metalică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
2
Combinați făina, bakingsoda, nucșoara și sarea într-un castron mediu;bateți pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți zahărul brun, untul și vanilia în vas mare până se omogenizează bine, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare și răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Adăugați jumătate din amestecul de făină;bate doar până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Adăugați iaurt; batedoar până se omogenizează. Bateți în făina rămasăamestec doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
6
Lingură jumătate din aluat în preparattigaie de copt; se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Presărați jumătate de streusel uniform peste aluat. Lingura ramanand batut in papusi peste streusel, apoi se intinde uniform cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
8
Presărați streuselul rămas uniform deasupra.
9
Coaceți tortul până când toppingul streusel este maro și testerul introdus în centrul tortului iese curat, aproximativ 45 de minute.Tort rece în tigaie pe raft 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
10
Tăiați în pătrate și serviți ușor cald sau latemperatura camerei.
11
* Un iaurt gros; vândut la unele supermarketuriși la magazinele de produse alimentare de specialitate și la piețele grecești. Dacă nu este disponibil, lingurați regulat iaurtul în setul de strecurătoare căptușit cu pânză de brânză peste un castron mare. Acoperiți și refrigerațipeste noapte pentru a se scurge.