Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea Mocha cu glazură Espresso. Această rețetă face 14 porții cu 368 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr pudră, pudră espresso combinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Mocha Cu Glazură Espresso, Gatiti Cartea: Tort De Cafea Cu Glazura Espresso Si Cardamom Cru, și Brioșe espresso cu ciocolată de dovleac cu glazură de cafea.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 cu rack în centru. Înveliți ușor o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de copt; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Cuptor
1
Combinați făina, praful de copt, sarea și pudra de cacao într-un castron mediu, șoptind bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Așezați untul într-un castron separat; bateți cu un mixer electric la viteză medie-mică, până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați zahăr; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți treptat în amestecul de făină, alternând mai întâi cu smântână, apoi cu cafea. Se amestecă bine cu spatula de cauciuc; răzuiți orice aluat în partea de jos pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Cafea
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se amestecă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți până când vârful cuțitului introdus în mijloc iese curat (45-55 minute); lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
1
Presărați niște zahăr superfin pe o foaie de hârtie de ceară. Înmuiați 1 boabe de cafea în miere, transferați fasolea umedă pe hârtie de ceară și presărați cu zahăr superfin. Continuați cu boabele de cafea rămase; lasa sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Extrafin
Boabe De Cafea
Cafea
Miere
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
1
Combinați zahărul pudră, amestecul de pudră espresso și lichiorul (dacă doriți) într-un castron mediu; se amestecă bine cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Pudră
Lichior
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Transferați tortul răcit într-un platou de servire.
3
Stropiți glazura cu generozitate peste tort; decorați cu boabe de cafea cu zahăr.