Tort de cafea Mocha cu glazură Espresso

Tort de cafea Mocha cu glazură Espresso
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de cafea Mocha cu glazură Espresso. Această rețetă face 14 porții cu 368 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de zahăr pudră, pudră espresso combinată, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Cafea Mocha Cu Glazură Espresso, Gatiti Cartea: Tort De Cafea Cu Glazura Espresso Si Cardamom Cru, și Brioșe espresso cu ciocolată de dovleac cu glazură de cafea.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 cu rack în centru. Înveliți ușor o tigaie Bundt de 12 căni cu spray de copt; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De CoptSpray De Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
1
Combinați făina, praful de copt, sarea și pudra de cacao într-un castron mediu, șoptind bine; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați untul într-un castron separat; bateți cu un mixer electric la viteză medie-mică, până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați zahăr; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
4
Adăugați ouă pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți treptat în amestecul de făină, alternând mai întâi cu smântână, apoi cu cafea. Se amestecă bine cu spatula de cauciuc; răzuiți orice aluat în partea de jos pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CafeaCafea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Se amestecă aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până când vârful cuțitului introdus în mijloc iese curat (45-55 minute); lasa sa se raceasca.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
1
Presărați niște zahăr superfin pe o foaie de hârtie de ceară. Înmuiați 1 boabe de cafea în miere, transferați fasolea umedă pe hârtie de ceară și presărați cu zahăr superfin. Continuați cu boabele de cafea rămase; lasa sa se usuce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ExtrafinZahăr Extrafin
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
CafeaCafea
MiereMiere
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
1
Combinați zahărul pudră, amestecul de pudră espresso și lichiorul (dacă doriți) într-un castron mediu; se amestecă bine cu o furculiță până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LichiorLichior
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Transferați tortul răcit într-un platou de servire.
3
Stropiți glazura cu generozitate peste tort; decorați cu boabe de cafea cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De CafeaBoabe De Cafea
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista