Tortul de cafea fierbinte cu portocale ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de masă de dimineață. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 254 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 32 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână praf de copt, bicarbonat de sodiu, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Tortul de cafea cu portocale al lui Kathy, și Inel De Tort Cu Cafea Portocalie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie rotundă de 10 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
Cuptor
2
Într-un castron mic, amestecați zahărul brun, scorțișoara, 1 lingură de făină și 1 lingură de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Într-un castron mare, amestecați cele 2 căni de făină, zahăr alb, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare. Într-un castron separat, amestecați 1/2 cană de unt topit, suc de portocale, coajă de portocală și ouă. Se amestecă amestecul de unt topit în amestecul de făină până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Zahăr Granulat
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Transferați în tigaia pregătită pentru tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Tort
5
Se presară cu amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
6
Coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.