Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-Pecan Streusel
Tort de cafea smântână-portocaliu cu Streusel de ciocolată-Pecan ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 682 calorii, 7g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica toate scop făină, zahăr brun auriu, smântână, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tort de cafea cu smântână-portocală cu ciocolată-pecan Streusel, Tort De Cafea Streusel Cu Smântână, și Tort De Cafea Cu Smântână Streusel Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun și scorțișoara într-un castron mediu pentru a amesteca.
Adăugați unt și frecați cu vârful degetelor până când amestecul se ține împreună în aglomerări mici și umede.
Se amestecă în nuci pecan și chipsuri de ciocolată. (Se poate face până la 3 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină tigaie metalică de 13x9x2 inci. Cerneti faina, bicarbonatul de sodiu si praful de copt intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți zahărul și untul într-un castron mare până se omogenizează și se omogenizează. Bateți în ouă câte 1, apoi coaja de portocală și extractul de vanilie.
Se amestecă amestecul de făină în 4 adaosuri alternativ cu smântână în 3 adaosuri.
Se amestecă sucul de portocale.
Întindeți jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Se presară cu jumătate de streusel. Picătură restul de aluat peste de îngrămădire linguri; cu grijă răspândit aluat pentru a face chiar strat.
Se presară cu streusel rămas.
Coaceți tortul 30 de minute.
Așezați foaia de folie lejer peste tigaie pentru a împiedica toppingul să se rumenească prea repede. Continuați să coaceți până când testerul introdus în centrul tortului iese curat, cu aproximativ 35 de minute mai mult.
Îndepărtați folia. Tort rece în tigaie pe raft 20 de minute. Praf cu zahăr pudră; se servește cald sau la temperatura camerei. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește complet. A se păstra etanș la temperatura camerei.)