Tort De Cafea Cu Rubarbă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul cu cafea cu rubarbă. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 43 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, vanilie, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort De Cafea Cu Rubarbă, Tort De Cafea Cu Rubarbă, și Tort De Cafea Cu Rubarbă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F (pentru toate tigăile). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, laptele, vanilia, ouăle și crema de brânză cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul frecvent; pus deoparte.
În castron mediu, aruncați rubarba și 1/4 cană de făină. Îndoiți rubarba în aluat; se întinde în tigaie.
Într-un castron mic, amestecați restul de 1/4 cană de făină, zahărul și untul până se formează firimituri grosiere.
Se presară deasupra aluatului.
Coaceți 35 până la 42 de minute sau până când se rumenesc ușor și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește aproximativ 30 de minute pentru a servi cald sau rece complet, aproximativ 1 oră 30 de minute.