Tort De Cafea Cu Piersici Și Migdale
Tortul de cafea cu piersici-migdale este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 10. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 120 calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de iaurt cu conținut scăzut de grăsimi și cremă de vanilie, ou sau zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Migdale-Piersici, Tort de cafea cu migdale de piersici cu Topping de firimituri de scorțișoară, și Tort De Cafea Cu Piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375. Pulverizați tigaie rotundă, 8x1 1/2 inci, cu spray de gătit.
Se amestecă laptele, oul, uleiul și extractul de migdale într-un castron mare până se omogenizează. Se amestecă Bisquick și zahăr până când Bisquick este umezit (aluatul va fi cocoloaș).
Întindeți aluatul în tigaie.
Se amestecă piersicile și iaurtul; lingura pe aluat. Rotiți ușor cu cuțitul.
Se presară cu zahăr brun și migdale.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort lângă centru iese curată.
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.