Tort De Cafea Cu Mere Cu Sos De Zahăr Brun

Tort De Cafea Cu Mere Cu Sos De Zahăr Brun
Tortul de cafea cu mere cu sos de zahăr brun ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 622 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Mere Cu Sos De Zahăr Brun, Tort de cafea cu zahăr brun cu mere Penny, și Tort De Cafea Cu Mere Și Zahăr Brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci sau o tigaie cu arc de 9 1/2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
CuptorCuptor
2
Folosind o furculiță, lucrați făina cu zahăr brun și unt într-un castron mare până se sfărâmă. Se amestecă nucile. Împărțiți amestecul în jumătate. Apăsați uniform pe jumătate în fundul tigaiei pentru a forma o crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea în amestecul de pesmet rămas până se omogenizează, apoi se face o fântână în centru. Într-un castron mic, bateți ușor oul cu smântână și vanilie până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
SmântânăSmântână
ScorțișoarăScorțișoară
VanilieVanilie
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se combină. Îndoiți merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Răspândiți uniform aluatul peste amestecul de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Coaceți până când un tester de tort introdus în centru iese destul de curat, aproximativ 1 oră și 20 de minute. Dacă blatul devine prea maroniu înainte ca tortul să fie copt, așezați ușor o bucată de folie deasupra pentru ultimele 10 până la 20 de minute de coacere. Se răcește în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
7
Se servește cu sos de zahăr brun. Tortul se păstrează bine la temperatura camerei pentru o zi. Acoperit, îngheață bine și se taie ușor în timp ce este încă înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
SosSos
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista