Tortul de cafea cu brânză de zmeură este un vegetarian mâncare de dimineață. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție conține 260 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, bicarbonat de sodiu, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură, și Tort De Cafea Cu Cremă De Zmeură.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 3 ingrediente la viteză medie cu un mixer electric până la crem.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
2
Adăugați ouăle, laptele și vanilia, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Ouă
Lapte
3
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se adaugă în amestecul de brânză cremă, bătând la viteză mică până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Întindeți aluatul într - o tigaie unsă și făinată de 13 x 9 inci. Dollop cu conserve și se învârte cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Tigaie
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când tortul începe să părăsească părțile laterale ale tigaiei. Se răcește ușor și se presară cu zahăr pudră.