Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Ciocolată
Ciocolata-crema de brânză tort de cafea este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 24. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună 1 1/3 căni de făină și zahăr brun într-un castron mic.
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă; se amestecă nucile pecan. Pune deoparte.
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați zahăr granulat și 1 lingură de făină, bătând până se omogenizează.
Adăugați oul și 1/2 linguriță de vanilie, bătând până se omogenizează.
Lingura ciocolata catifea tort aluat uniform în 2 unse și presarate 9-inch springform tigai. Puneți amestecul de brânză cremă uniform peste aluatul de tort și rotiți ușor prin aluatul de tort cu un cuțit.
Presărați uniform amestecul de pecan rezervat peste aluatul de tort.
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Bateți împreună zahărul pudră, laptele și restul de 1/2 linguriță extract de vanilie.
Stropiți uniform peste blaturile de prăjituri cu cafea.