Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Ciocolată

Tort De Cafea Cu Brânză Cremă De Ciocolată
Ciocolata-crema de brânză tort de cafea este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 24. O porție conține 170 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, Tort de cafea cu căpșuni și cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie, și Tort De Cafea Cu Brânză Cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună 1 1/3 căni de făină și zahăr brun într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați untul în amestec de făină cu un blender sau o furculiță de patiserie până se sfărâmă; se amestecă nucile pecan. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Bateți crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați zahăr granulat și 1 lingură de făină, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
4
Adăugați oul și 1/2 linguriță de vanilie, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
5
Lingura ciocolata catifea tort aluat uniform în 2 unse și presarate 9-inch springform tigai. Puneți amestecul de brânză cremă uniform peste aluatul de tort și rotiți ușor prin aluatul de tort cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CiocolataCiocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuțitCuțit
6
Presărați uniform amestecul de pecan rezervat peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setat. Se răcește pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
8
Bateți împreună zahărul pudră, laptele și restul de 1/2 linguriță extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Stropiți uniform peste blaturile de prăjituri cu cafea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CafeaCafea
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista