Tort De Burete De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu burete de ciocolată. Această rețetă servește 6 și costă 65 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 23g de grăsime, și un total de 375 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată dulce-amărui, extract de vanillan, pudră naturală de cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Burete De Ciocolată, Tort De Burete De Ciocolată, și Tort de burete cu cremă și ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. tapetați fundul unei tigaie metalice de 13x9x2 " cu hârtie pergament. Hârtie de unt și părțile laterale ale tigaiei; praf cu pudră de cacao, atingând excesul. Cernem făina și restul de 1/4 cană de pudră de cacao printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron mic. Repetați cernerea de încă 2 ori. Puneți amestecul de făină deoparte.Crăpați 2 ouă într-un castron mare și adânc. Separați restul de 2 ouă, adăugând gălbenușuri în castron cu ouă întregi și așezând albușurile într-un castron mediu adânc. Puneți albii deoparte.
Folosind un mixer electric, bateți ouăle întregi și gălbenușurile la viteză mică timp de 1 minut. Creșteți viteza la mediu; adăugați treptat 1/2 cană de zahăr. Bateți până când amestecul este gros și palid, aproximativ 3 minute. Bate în vanilie.
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile până se spumează.
Presărați 1 linguriță de zahăr peste. Continuați să bateți până se formează vârfuri moi, aproximativ 1 minut.
Presărați restul de 5 lingurițe de zahăr și bateți până când bezea este groasă și lucioasă, aproximativ 30 de secunde.
Folosind o spatulă de cauciuc, pliați jumătate de bezea în amestec de ouă. Cerneti jumatate din ingredientele uscate peste aluat si impaturiti pana se omogenizeaza. Repetați cu bezea rămasă și ingredientele uscate.
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform pe margini.
Coaceți până când tortul revine când este apăsat ușor cu vârful degetelor, 10-12 minute.
Lăsați tortul să se răcească în tigaie pe un suport de sârmă. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tigaiei pentru a elibera tortul.
Așezați o tăietură deasupra tigaiei. Inversați tortul pe tablă; scoateți tigaia. Îndepărtați cu grijă pergamentul. Folosind un cuțit zimțat, tăiați marginile pentru a crea un strat uniform.
Aduceți smântâna la foc mic într-o cratiță mică la foc mediu-mic.
Se ia de pe foc; adăugați chipsuri de ciocolată și amestecați până când glazura este netedă și lucioasă.
Se lasă să se răcească pentru a se îngroșa ușor, aproximativ 15 minute.
Folosind o spatulă offset, întindeți jumătate de glazură pe mijlocul tortului; neteziți uniform până la margini.
Tăiați tortul transversal în 3 bucăți. Stivați bucăți pentru a face 3 straturi.
Întindeți glazura rămasă pe părțile laterale ale tortului. Faceți înainte: se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.