Sos Cremos De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul cremos de ciuperci. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci cremini, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos Cremos De Ciuperci, Sos Cremos De Ciuperci De Pui, și Sos cremos de ficat și ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Adăugați ciupercile și șalotele și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand rar, pana cand ciupercile sunt usor rumenite si moi, aproximativ 5 minute.Reduceți focul la mediu, presărați făina și amestecați pentru a acoperi ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand faina este usor prajita, aproximativ 3 minute.
Adăugați vinul și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand vinul este complet redus, aproximativ 30 de secunde.Se toarnă încet bulionul sau bulionul și se bate până se omogenizează. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați crema. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.