Sos Cremos De Ciuperci

Sos Cremos De Ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați sosul cremos de ciuperci. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 70 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână piper, ciuperci cremini, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Chow. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Sos Cremos De Ciuperci, Sos Cremos De Ciuperci De Pui, și Sos cremos de ficat și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați ciupercile și șalotele și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand rar, pana cand ciupercile sunt usor rumenite si moi, aproximativ 5 minute.Reduceți focul la mediu, presărați făina și amestecați pentru a acoperi ciupercile. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand faina este usor prajita, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
3
Adăugați vinul și amestecați cu o lingură de lemn, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti pana cand vinul este complet redus, aproximativ 30 de secunde.Se toarnă încet bulionul sau bulionul și se bate până se omogenizează. Aduceți la fierbere și gătiți, amestecând ocazional, până când sosul s-a îngroșat și acoperă spatele unei linguri, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați crema. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista