Tort De Burete Cu Lămâie I
Cozonac cu lămâie s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 185 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, făină de tort, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de burete cu lămâie II, Tort De Burete Matzo-Lămâie, și Cozonac cu lămâie cu căpșuni glazurate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cernem împreună făina, sarea și praful de copt.
Într-un castron mare, bateți ouăle până devin pufoase și de culoarea lămâii. Bateți treptat în zahăr. Se amestecă sucul de lămâie și aroma.
Adăugați treptat amestecul de făină cernută în timp ce bateți; bate doar suficient pentru a amesteca.
Adăugați rapid lapte fierbinte câte 1 lingură, bătând până se omogenizează.
Se toarnă în tigaie unsă dintr-o dată.
Coaceți 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 55 de minute, sau până se rumenesc și se ating ferm. Inversați și răciți în tigaie. Apoi slăbiți părțile laterale și întoarceți-vă pe suportul pentru tort pentru a se răci complet.