Tort De Burete Cu Lapte Cald I
Tort de burete cu lapte fierbinte s-ar putea să fiu doar desertul pe care îl căutați. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 267 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, zahăr brun, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Tort de burete cu lapte cald II, și Tort De Burete Cu Lapte Fierbinte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Într-un bol mare de amestecare, bateți ouăle timp de 4 minute cu mixerul electric. Adăugați treptat zahăr; bateți până devine ușor și pufos, 4 până la 5 minute.
Bateți împreună făina și praful de copt și adăugați la amestecul de ouă până când se combină.
Într-o cratiță, încălziți 1/2 cană de lapte și 2 linguri de unt până când untul este topit. Se toarnă treptat în aluat, amestecând constant.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul este auriu și o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 20 până la 25 de minute.
Scoateți tortul din cuptor; preîncălziți broilerul cuptorului.
Bateți 1/4 cană de zahăr brun și 2 linguri de unt până se combină. Se amestecă laptele până la consistența dorită. Se amestecă nuca de cocos și nucile.
Se întinde peste tortul cald. Se fierbe 4 inci de la căldură timp de 3 până la 4 minute, până devine auriu.