Tort De Budincă De Portocale

Tort De Budincă De Portocale
Tortul cu budincă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, lapte, sare rotunjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Budincă De Portocale, Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce, și Tort Cu Cremă De Portocale / Glazură De Budincă Rece pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un gratin de 1 1/2 litru sau alt vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Se rade fin 2 lingurite coaja de la 1 portocala, apoi se stoarce 1/2 cana suc din portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
SucSuc
3
Bateți împreună zahărul, făina și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți gălbenușurile, laptele, untul, coaja, sucul de portocale și sucul de lămâie într-un castron mic și adăugați la amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți albușurile într-un alt castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Se amestecă aproximativ o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albușurile rămase ușor, dar bine (aluatul va fi subțire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se toarnă în vasul de copt și se coace într-o baie de apă fierbinte până se umflă și devine aurie, 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
7
Transferați pe un raft.
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista