Tort De Budincă De Portocale
Tortul cu budincă de portocale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 47 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ouă, lapte, sare rotunjită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Tort De Budincă De Portocale, Tort De Budincă De Portocale Din Turtă Dulce, și Tort Cu Cremă De Portocale / Glazură De Budincă Rece pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc. Ungeți un gratin de 1 1/2 litru sau alt vas de copt superficial.
Se rade fin 2 lingurite coaja de la 1 portocala, apoi se stoarce 1/2 cana suc din portocale.
Bateți împreună zahărul, făina și sarea într-un castron mare.
Bateți gălbenușurile, laptele, untul, coaja, sucul de portocale și sucul de lămâie într-un castron mic și adăugați la amestecul de făină, amestecând până când se combină.
Bateți albușurile într-un alt castron mare cu un mixer electric până când țin vârfuri moi. Se amestecă aproximativ o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albușurile rămase ușor, dar bine (aluatul va fi subțire).
Se toarnă în vasul de copt și se coace într-o baie de apă fierbinte până se umflă și devine aurie, 40 până la 45 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.