Tort De Budincă De Ciocolată-Mentă
Tortul cu budincă de ciocolată-mentă necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 614 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de apă, amestecul de prăjituri devil ' s food fără budincă, înghețata vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort de budincă de ciocolată cu cremă de mentă-mascarpone, Tort de ciocolată cu mentă cu glazură de unt de mentă, și Budinca De Ciocolata-Menta.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de amestec de tort, lapte și ulei, amestecând bine amestecul. (Rezervați restul de 2 căni de amestec de tort pentru o altă utilizare.) Se amestecă 1/3 cană de bomboane de mentă zdrobite. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8" ușor unsă.
Combinați zahărul și cacao; se presară peste aluat.
Se toarnă apă clocotită peste aluat (nu se amestecă).
Coaceți, descoperit, la 350 timp de 35 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Serviți tortul de budincă caldă cu înghețată de vanilie.
Notă: pentru amestecul de tort, am folosit Duncan Hines. Există 4 cești de amestec de tort în pachet. Sigilați porțiunea neutilizată într-o pungă de plastic cu fermoar și faceți din nou desertul!