Tort de budincă de ciocolată IV
Tortul cu budincă de ciocolată IV necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru $1.4 pe portie, veți obține un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 588 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, smântână, amestec instant de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 28%. Rețete similare includ Tort de budincă de ciocolată pentru 2, Tort De Budincă De Ciocolată, și Tort De Budincă De Ciocolată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort și amestecul de budincă. Faceți o fântână în centru și turnați smântână, ouă, apă și ulei. Bateți la viteză mică până se amestecă. Răzuiți bolul și bateți 4 minute la viteză medie. Se amestecă chipsurile de ciocolată.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 până la 50 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Se lasă să se răcească în tigaie timp de 10 minute, apoi se întoarce pe o farfurie de servire.
Se toarnă aluatul într-un aragaz lent de 5 litri care a fost acoperit cu spray de gătit antiaderent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore. Lingură în feluri de mâncare individuale.