Tortul cu budincă de lămâie-afine este un vegetarian rețetă cu 6 porții. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 227 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați afine, zahăr granulat, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Budinca De Afine-Lamaie, Fursecuri Cu Budincă De Lămâie Cu Afine, și Budincă de pâine cu lămâie-afine într-un borcan.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 163°.Ungeți un vas de suflet de 2 litri. Într-un castron, amestecați gălbenușurile de ou, untul, zeama, coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Coaja De Lămâie
Gălbenuș De Ou
Unt
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Cuptor
2
Adăugați zahărul, făina și sarea și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Bateți albușurile până se formează vârfuri ferme. Îndoiți un sfert de albușuri bătute în amestec de lămâie, apoi pliați ușor în albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Lămâie
4
Se toarnă aluatul în vasul de copt; transferați vasul într-o tigaie mare de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea părților vasului de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Presărați afine peste budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
7
Coaceți până când blatul este umflat și maro deschis, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Se scoate din Baia de apă și se lasă să se răcească 10 minute.