Tort De Budincă Cu Ciocolată
Ciocolata-data budinca tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 238 calorii. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de curmale, zahăr, pudră de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Data Budinca Tort Pâine, Tort de budincă cu nuci cu sos de vanilie, și {Light} Tort De Budincă De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați un vas de sufle de 1 1/2 litru cu spray antiaderent.
Puneți curmalele și apa într-o oală la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati timp de 10 minute pana cand datele sunt foarte moi.
Transferați datele înmuiate într-un robot de bucătărie și piureul până la neted.
Adăugați zahărul și vanilia, piureul din nou până se amestecă bine. Scoateți piureul într-un bol de amestecare. Cerneti impreuna pudra de cacao si faina si adaugati la amestecul de date. Îndoiți folosind o spatulă de cauciuc; combinați ușor până se amestecă bine.
Într-un bol de amestecare, bateți albușurile până când formează vârfuri rigide. Îndoiți albușurile de ou în amestecul de curmale.
Se toarnă aluatul în vasul de sufle acoperit, răspândindu-l uniform cu o spatulă.
Coaceți pe raftul din mijloc timp de 25 de minute până când exteriorul este doar setat. Se răcește la temperatura camerei. Agitați zahărul unor cofetari deasupra și serviți.