Tort De Budincă Butterscotch
Această rețetă face 12 porții cu 526 calorii, 7g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de butterscotch, înghețată vanillan, amestec de tort de ciocolată german și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Budincă Cu Unt De Banane, Tort Butterscotch cu Ganache de ciocolată Butterscotch, și Tort de dovleac Butterscotch cu glazură de Butterscotch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați un vas de copt din sticlă de 9x13 inci cu spray de gătit; deoparte.
Într-un castron mare, amestecați laptele și amestecul de budincă timp de 2 minute; lăsați să stea 3 minute până se îngroașă.
Într-un bol mare de amestecare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul și ouăle cu un mixer electric la viteză mică timp de 30 de secunde. Răzuiește părțile laterale ale bolului; bate timp de 2 minute la viteză medie. Se amestecă chipsurile de unt și morcovul.
Se toarnă aluatul în vasul pregătit.
Se toarnă budinca peste aluat; se întinde uniform.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când testerul de tort introdus în centru iese curat.
Serviți tortul cald cu o lingură de înghețată de vanilie.